امروزه در اکثر منازل شاهد جکوزی به جای وان هستیم ، اما شاید بعد از خرید و نصب جکوزی و استفاده ی صحیح آنرا ندانیم ، شرکت لادر جکوزی در این مقاله می خواهد راهنمای آنهایی باشد که تمایل به خرید وان جکوزی دارند ، اما نگران استفاده اشتباه از آن هستند. چنانچه علاقمند به این موضوع هستید با لادر همراه باشید و یا از طریق شماره های زیر با کارشناسان ما در ارتباط باشید و مشاوره رایگان دریافت کنید.
09127272979: تماس با کارشناسان لادر
بسیاری از مردم علاقه دارند که در خانه خود تجربه نصب جکوزی را داشته باشند و از آن استفاده کنند تا استحمام بهتری داشته باشند ولی وقتی به جای یک وان معمولی بتوانید از جکوزی استفاده کنید خواهید دید که تاثیر خیلی بهتری خواهید دید.قبل از اینکه ببینیم نصب جکوزی چگونه است، بهتر است بدانیم مزیتهای یک جکوزی نسبت به وانهای معمولی چیست و چرا امروزه مورد توجه عموم قرار گرفته است.
مزیت نصب جکوزی نسبت به وانهای معمولی
جکوزی به دلیل خدمات درمانی که به ما می دهد بسیار بیشتر مورد توجه است ولی بد نیست بدانید جکوزی شاید هزینه برق را هم به هزینه های شما اضافه کند.
ولی به دلیل اینکه سیستم گرم کننده خودکار دارد و معمولا به دلیل داشتن یک سیستم تصفیه آب آن خیلی دیر به دیر تعویض می شود هزینه آب را به شدت کاهش می دهد.
ضمن اینکه باید در نظر داشته باشید یک تفاوت اساسی بین جکوزی و وان هم به غیر از اینکه جکوزی آب را با فشار به بیرون برای ماساژ بدن هدایت می کند این است که شما نمی توانید از موارد شوینده بدن در آب آن استفاده کنید زیرا قرار نیست پس از هر بار استفاده آب آن را خالی کنید.
دیواره، نما، جنس و ساخت جکوزی ولی شباهت زیادی به وان های معمولی دارد. این جکوزی های خانگی و یا جکوزی های آپارتمانی با استانداردهای وان ساخته می شوند.
راهنمای نصب جکوزی خانگی
در ابتدا لازم است بدانید که بدنه اصلی جکوزی در اشکال مختلفی از جمله مربع ، نیم دایره ، مستطیل و سه گوش تولید می شود. بنابراین در زمان لوله کشی تاسیسات ساختمان ، به دلیل نصب صحیح آن و قرار گرفتن محل مناسب آب ورودی ، تخلیه ی فاضلاب و سیم کشی برق ، مشخص شدن نوع شکل حوضچه الزامی می باشد.
داخل جعبه بسته بندی بدنه جکوزی ، پایه های نگهدارنده و بست های مخصوصی قرار دارد ، که برای نصب و ثابت کردن بدنه از آنها استفاده می شود. در ادامه با نحوه نصب جکوزی و نکاتی که باید رعایت شود میپردازیم:
برای نصب جکوزی در حمام لازم است موارد زیر را بدانید
صرف نظر از اینکه بخواهید وان جکوزی را در حمام اتاق شخصی خودتان نصب کنید و یا حمام اصلی خانه باید در نظر داشته باشید که بهتر است نصب جکوزی و یا تعمیرات جکوزی توسط کادری مجرب و حرفه ای انجام شود.
1- تنظیم پایهها
نصب و راه اندازی جکوزی موفق از سطح زمین شروع می شود. منظور اینکه اگر سطح قرارگرفتن وان جکوزی صاف و هموار نباشد تخلیه آب و سایر اجزای وان جکوزی با مشکل مواجه خواهد شد و بدنه جکوزی هم راحت تر آسیب می بیند.
اگر شما قرار است وان جکوزی را در طبقات بالاتر نصب کنید باید در نظر داشته باشید که مقاومت کف ساختمان باید حداقل به اندازه ای باشد که بتواند وزنی حدود 150 کیلوگرم در هر متر مربع را به راحتی تحمل کند.
توصیه می شود برای نصب وان جکوزی از یک فریم و یا قالب برای حمایت از بدنه جکوزی استفاده شود تا در صورت فشار زیاد بتواند به عنوان ساپورت و نگه دارنده وان عمل کند.
در ضمن پایه های وان جکوزی بهتر است بر قسمت هایی قرار بگیرد که بتن و مقاومت بیشتری دارند.
2- پنل دسترسی را در نصب جکوزی فراموش نکنید
این یک واقعیت است که تمامی تجهیزات مکانیکی و تاسیساتی نیاز به تعمیر و نگهداری دارند.
پس فراموش نکنید در هنگام نصب جکوزی پنل دسترسی وان جکوزی را به شکلی نصب کنید که به راحتی بتوانید در صورت نیاز به تعمیر به موتور و پمپ دسترسی داشته باشید و مجبور نباشید کل وان را دوباره باز و بسته کنید.
3- نصب لوله خروجی به فاضلاب
حالا باید لوله سیفون وان را نصب کنید. وان های جکوزی سیفون هایی دقیقا مشابه سایر وان های معمولی و حتی تا حدودی شبیه به سیفون ظرفشویی و روشویی دارند.
تفاوت آنها در پنجره خروجی آن گاها دیده می شود که تفاوت های نصب این پنجره ای ممکن است متفاوت باشد.
بهتر است پس از اینکه سیفون را نصب کردید اولین کاری که انجام می دهید تراز کردن وان جکوزی باشد. بسیاری از وان های جکوزی دارای پایه هایی قابل تنظیم هستند.
تراز را بر روی وان جکوزی قرار بدهید و با استفاده از این پایه ها وان را تراز کنید. حالا باید لوله خروجی را به فاضلاب هدایت کنید.
اگر وان جکوزی دارای لوله های خرطومی باشد که اغلب هم به همین شکل هستند تنها کاری که باید انجام دهید این است که لوله را به اندازه برش داده و حدود سانتی متر وارد لوله فاضلاب کنید و بعدا اگر لاستیک درز بندی ندارد با چسب دور آن را بپوشانید.
4- بستن بست ها در هنگام نصب جکوزی
جکوزی ها از نظر شکلی تفاوت های زیادی با هم دارند. برخی بیضی شکل، برخی گرد و برخی مربعی و مستطیلی هستند. عموما اشکال منحنی دار مانند دایره نیازی به اتصال به دیوار ندارند.
این وان های جکوزی را باید بعضا به زمین بست کرد ولی اگر مستطیلی و یا مربعی باشند به دیوار هم بست می شوند و حتی برخی از آنها را در دل زمین و یا در یک سکوی از پیش طراحی شده قرار می دهند.
در حالت مستطیلی و مربعی تنها کافی است لبه ها را اندازه گرفته و به بسته ها را در دو یا چهار جا به دیوار پیچ کنید. در هنگان نصب جکوزی را در جای خود قرار داده و بست ها را روی لبه و یا جایگاه وان جکوزی قرار داده و بست را محکم کنید.
اما اگر جکوزی گرد باشد باید پایه ها را به زمین پیچ کنید. در این حالت باید جای پایه ها را علامت گذاری و هر پایه را با دو تا سه پیچ به زمین اتصال دهید و بعدا باید پایه ها را به وان جکوزی محکم کنید.
نحوه لوله کشی آب در نصب جکوزی
برایدو لوله آب گرم و آب سرد باید برای جکوزی تخصیص داده شود که به وان جکوزی وصل شوند. لوله کشی جکوزی
برخی از جکوزی ها دارای سیستم گرم کننده و یا المنت هایی هستند که خودشان آب را گرم می کنند و آب گرم مورد نیاز را تامین می کنند و البته بواسطه یک ترموستات اغلب این کار را انجام می دهند.
بنابراین اگر جکوزی مجهز به المنت بود باید تغییراتی کمی در سیستم لوله کشی اعمال شود به این صورت که لوله سرد ورودی جکوزی باید بوسیله یک سه راهی تعبیه شود.
مسیری از آن برای آب سرد جکوزی و مسیری به سمت المنت هدایت می شود و در هر مسیر یک والو به منظور باز و بسته کردن مسیر آب باید طراحی شود.
مدارهای تعریف شده برای اجرای لوله کشی در نصب جکوزی
اگر جکوزی نیاز به لوله کشی داشته باشد و یا به عبارتی از نوع آماده نبود باید دو مدار برای جکوزی در نظر بگیرید.
مدار اول را برای تصفیه آب و گرم کردن آب دیده می شود و درست مانند استخرهای کوچک باید طراحی شود.
به این صورت که آب پس از اینکه از دریچه تخلیه کف جکوزی مکیده شد وارد این مدار تصفیه می شود و سپس به سمت پمپ هدایت می شود و با فشار پمپ وارد صافی اصلی جکوزی می شود.
در نهایت می توانید با تعبیه یک شیر چند راهه بخشی از آن را به سمت مبدل هدایت کنید تا پس از گرم شدن و مخلوط شدن با هوا دوباره وارد وان جکوزی شود.
مدار دوم مدار ایرجت نامیده می شود. در این مرحله باید آبی که از دریچه های تخلیه پس از عبور از صافی ها وارد پمپ ایرجت شود و با فشار به کلکتور تعبیه شده ایرجت ها انتقال داده شود.
این کلکتورها متعاقبا به نحوی طراحی می شوند که هوا را از مسیر دیگر دریافت باید بکنند. سپس آب و هوا در کلکتور ایجاد و با سرعت زیاد از جت ها وارد وان جکوزی می شود.
در نتیجه باید ورودی جت ها را لوله هایی تشکیل دهند که از کلکتور مخصوص انشعاب آنها دریافت شده است و این کلکتور توسط پمپ جکوزی وظیفه اختلاط هوا و آب را انجام می دهد.
اما برای اینکه جت ها به یکدیگر متصل شوند باید از دو رینگ در بالا و پایین استفاده کنید. قطر این رینگ ها را بر اساس تعداد جت ها باید انتخاب کنید اما برای یک جکوزی خانگی معمولا 3 اینچ کفایت می کند.
مزایای نصب جکوزی آماده
1- سهولت نصب جکوزی آماده
یکی از مزایای استفاده از جکوزی آماده، سهولت نصب آن است. جکوزی آماده به راحتی میتواند در هرجایی که دوست دارید نصب شود. برای نصب آن، شما نیازی به زمین مناسب، نصب لولههای آب و فضایی مناسب ندارید. شما میتوانید جکوزی آماده را در حیاط، بالکن، تراس، یا حتی داخل آپارتمان خود نصب کنید.
2- قابل حمل و نقل بودن جکوزی
یکی دیگر از مزایای نصب جکوزی آماده، کاربری آن است. شما میتوانید در هر زمانی که دوست دارید از جکوزی آماده خود استفاده کنید. برخلاف جکوزیهایی که نیاز به تاسیسات دائمی دارند، شما میتوانید جکوزی آماده را به صورت فصلی نصب کنید و در زمان استفاده از آن، بعد از پایان فصل، آن را به راحتی بسته و به سایر مناطق منتقل کنید.
3- صرفه جویی در زمان و هزینه
از مزایای دیگر نصب جکوزی آماده، صرفه جویی در زمان و هزینه است. با نصب جکوزی آماده، شما نیازی به صرف هزینههای تاسیسات و ساختمانی نخواهید داشت. همچنین، شما نیازی به ساعتها پاک کردن، تعمیر و نگهداری نیز ندارید. با نصب جکوزی آماده، شما میتوانید به آرامش و استراحت خود بپردازید و به صرفه جویی در زمان و هزینه بپردازید.
در نهایت، جکوزی آماده، یک وسیله شیک و جذاب است که با هر دکوراسیونی قابلیت تطبیق دارد. طرحها و اشکال مختلفی از جکوزی آماده وجود دارد که هر سلیقهای را میتواند پوشش دهد. این وسیله زیبا و جذاب به فضای بیرونی یا داخلی منزل شما زیبایی و شیکی میبخشد و امکاناتی همچون نورپردازی، پوششهای مختلف و سیستمهای صوتی و تصویری را نیز در بر دارد. در این خصوص مقاله جکوزی در طراحی دکوراسیون داخلی را از دست ندهید.
اگر شما در آپارتمان زندگی میکنید و بفکر نصب جکوزی هستید، جکوزی آماده هم بسته به توان و نیاز شما میتواند برای شما گزینه خوبی باشد. اغلب آپارتمانها به دلیل محدودیتهای فضایی و سازهای، اجازه نصب وسایلی مانند وان و یا جکوزی را نمیدهند. با نصب یک جکوزی آماده، شما میتوانید به راحتی این محدودیتها را نادیده بگیرید و از امکانات خود لذت ببرید.
سخن پایانی:
شرکت لادر جکوزی یکی از بهترین تولیدکنندگان جکوزی در ایران با افتخار آماده همکاری و ارائه مشاوره لازم به علاقمندان به طراحی و اجرای وان جکوزی در آپارتمان ها و ساختمان های مسکونی و اداری می باشد و نصب جکوزی شما را در کمترین زمان با بهترین کیفیت عهده دار خواهد شد.
برای اطلاعات بیشتر شما میتوانید به پیج اینستاگرام لادر بپیوندید وبا امکانات فوق العاده جکوزیها از نزدیک آشنا شوید تا تصیم آگاهانهتری برای خرید و نصب جکوزی خود داشته باشید.
09127373538: تماس با کارشناسان لادر